Voksesesongen har startet

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Det nærmer seg sakte men sikkert sommer og kjolesesong, og vi varmer opp voksapparatene våre og gjør oss klare til å ta dere imot!

Hårfjerning med voks er superenkelt, effektivt og har en langtidseffekt. Jo oftere man vokser, jo mindre smertefullt blir det og mindre hår vokser ut over tid! Vi anbefaler å opprettholde voksingen hver 4. uke avhengig av hvor kraftig hårvekst du har og hvilken vekstfase hårene er i.

Alt av hår på kroppen kan vokses, foruten om håret på hodet. Bestill time online eller ring oss på tlf 769 42 626 i åpningstidene. Velkommen innom!

Hold deg oppdatert

Andre relevante nyheter

Vi har tatt inn en ny produktserie hos oss - SkinCeuticals - som er kåret til #1 Medical Aesthetic Skincare Brand Worldwide! Serien finner du i hyllene i butikken, og behandlinger kommer fortløpende! Vi har fått testet forskjellige produkter hjemme og fått gode resultater allerede. Har du spørsmål så er det bare å komme innom for en prat, ringe eller sende melding så hjelper vi deg.
Rikke har fullført og bestått BIOTEK Brynskurs i skyggeteknikk, og fått godkjent 6 modeller av Master Teacher Katrine Tjosaas og BIOTEK Scandinavia Academy der Katrine er veileder og lærer. Hun ønsker å gi dere et introtilbud på 4500,- der det er inkludert 3 runder med tatovering: første runde og to påfyllingstimer som må tas med 1 mnd mellomrom.
Ingen flere nyheter å vise
Ingen flere nyheter å vise