Våre smittevernstiltak

Trykk på "Mer om saken" for å se våre smittevernstiltak.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email


– Vi ber om at alle som har vært i røde soner i Norge eller ute av landet utsetter timen sin i 10 dager etter du har kommet hjem.
– Vi følger alle anbefalinger fra Helsemyndighetene, og er nøye med spriting og vasking før, under og etter behandling.
– Føler du deg dårlig, har nedsatt allmenntilstand, feber, pusteproblemer eller andre symptomer ber vi deg om å utsette timen din til du er frisk.
– Kom presis til timen, ikke 10 minutter før. Vi har ikke venterom i salongen i denne tiden.
– Skal du på håndbehandling er det satt opp plexiglass mellom terapeut og kunde. Dette er i tillegg til munnbind.
Hold deg oppdatert

Andre relevante nyheter

Bettina er akkurat ferdig med sykepleieutdanningen, og hun har en stor fordel med at hun også er utdannet Hud- og Kroppsterapeut fra Hudpleieakademiet i 2018. Hun utfører flere forskjellige behandlinger, og har allerede tatt kurs i laser som hun allerede godt i gang med. Hun har også kurs i Juvèderm Volite og Profhilo, og vil ta flere kurs fortløpende for å kunne tilby alt av injeksjoner. Hun vil også tilby alt av farging, voksing, vippeløft og alle ansiktsbehandlinger.
Vi har tatt inn en ny produktserie hos oss - SkinCeuticals - som er kåret til #1 Medical Aesthetic Skincare Brand Worldwide! Serien finner du i hyllene i butikken, og behandlinger kommer fortløpende! Vi har fått testet forskjellige produkter hjemme og fått gode resultater allerede. Har du spørsmål så er det bare å komme innom for en prat, ringe eller sende melding så hjelper vi deg.
Rikke har fullført og bestått BIOTEK Brynskurs i skyggeteknikk, og fått godkjent 6 modeller av Master Teacher Katrine Tjosaas og BIOTEK Scandinavia Academy der Katrine er veileder og lærer. Hun ønsker å gi dere et introtilbud på 4500,- der det er inkludert 3 runder med tatovering: første runde og to påfyllingstimer som må tas med 1 mnd mellomrom.
Ingen flere nyheter å vise
Ingen flere nyheter å vise