Pre- og probiotika i hudpleie

Hva er mikrobiom? Vi hører mye snakk om pre- og probiotika, men hva er egentlig det?

Mikrobiom

Først må vi snakke om mikrobiomet. Mikrobiomet er hudens naturlige samling av mikroorganismer (bakterier, sopp og virus). Det fungerer som et slags immunsystem og sørger for at gode bakterier, også kalt probiotika, trives og holder huden i balanse.

Når hudens mikrobiom er i ubalanse, får du lettere tørr, rød eller reaktiv hud.

Pre- og probiotika

Probiotika er som sagt de gode bakteriene i hudens mikrobiom, prebiotika funker som næring for dem. Vi tilsetter pre- og probiotika i hudpleieproduktene for å skape et godt miljø på hudoverflaten, slik at de kan gjøre huden mer motstandsdyktig. Samtidig vil også veksten av skadelige bakterier reduseres.

Esse Skincare

Nettopp dette er hovedfokuset til Esse!
Esse sår huden med probiotika og forer den med prebiotisk næring for å sikre en god balanse og et godt miljø på huden. Dette er en av mange grunner til at vi elsker produktene!

Hold deg oppdatert

Andre relevante nyheter

Vi tilbyr 15% rabatt dersom du kommer på ny time innen 60 dager ♥ Vi har også bonuskortordning ved kjøp av produkter hos oss!
Vi har tatt inn en ny produktserie: Esse Skincare! Produktene Esse tilbyr er vitenskapelig utviklet for alle hudtyper – med prebiotika, probiotika og velkjente aktive ingredienser for å ta tilbake din beste hud.
Ingen flere nyheter å vise
Ingen flere nyheter å vise