ESSE Skincare

Vi har tatt inn en ny produktserie: Esse Skincare! Produktene Esse tilbyr er vitenskapelig utviklet for alle hudtyper – med prebiotika, probiotika og velkjente aktive ingredienser for å ta tilbake din beste hud.

Mikrobionvennlig hudpleie er en vitenskap

Huden din er et økosystem beskyttet av en levende rustning av fordelaktige bakterier. Esse finnes nettopp for å holde huden din på sitt villeste, beste selv. 

Nysgjerrig på produktene?

Bioteknologien bak en sunn, vill hud

Esse bruker økologisk bioteknologi for å holde huden din sunnere og yngre. Denne bærekraftige tilnærmingen til hudpleie skaper et miljø som ønsker det naturlige, mikrobielle mangfoldet du en gang hadde velkommen tilbake og motvirker den uheldige virkningen morderne livsstil har hatt på huden.

Les mer om Vitenskapen bak «rewilding» av huden din på Esse sine nettsider:

Nye produkter betyr nye ansiktsbehandlinger!

Hver eneste hud er et økosystem av unike mikrober og fordelaktige bakterier. Og dette er grunnen til at vi samarbeider med profesjonelle i hudpleiebransjen for å hjelpe deg finne skreddersydde og bærekraftige løsninger for huden din med langsiktige fordeler og resultater.
Vi gleder oss veldig til å tilby nye, deilige ansiktsbehandlinger! Disse vil du snart finne på menyen:

@oasen_medispa

Esse ansiktsbehandling 💆🏼‍♀️ #esse #esseskincare

♬ original sound – Oasen MediSpa
@oasen_medispa

Det er ekstra viktig med en god hudpleierutine nå om sommeren! Vi er ekstra mye ute, det betyr at vi er mer utsatt for frie radikaler og forurensing, i tillegg til at vi svetter mye, og ofre smører oss med solfaktor 💦☀️ #esse #essenorge #hudpleie #skincare #esseskincare

♬ Daydream – Carly Pearl
Hold deg oppdatert

Andre relevante nyheter

I år har vi fellesferie i salongen, og vi vil derfor ha stengt i uke 30 og 31. Dersom du ønsker time før ferien, anbefaler vi å være tidlig ute med å booke time 🌸
Gir huden din den beskyttelsen den fortjener ☀️
Hydrafacial er som en tepperens for huden! Vi kjører åpningstilbud ut juni ⭐
Ingen flere nyheter å vise
Ingen flere nyheter å vise