SkinCeuticals

Vi har tatt inn en ny produktserie hos oss - SkinCeuticals - som er kåret til #1 Medical Aesthetic Skincare Brand Worldwide! Serien finner du i hyllene i butikken, og behandlinger kommer fortløpende! Vi har fått testet forskjellige produkter hjemme og fått gode resultater allerede. Har du spørsmål så er det bare å komme innom for en prat, ringe eller sende melding så hjelper vi deg.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

INTROTILBUD: 1190,- pr behandling. Vi tilpasser behandlingen som passer best til din hudtype og hudtilstand, og du får råd til videre hjemmebehandling og produktanbefaling.

Blemish + Age
Denne behandlingen passer perfekt til en voksen, fet hud som har aknetendenser. Behandlingen hjelper til å minimere porer og tegn til aldring, gir masse fuktighet, og er første skritt til en sunn og frisk hudtone med masse glød.

Akne
Har du en fet/oljete hud med akneutbrudd, rødhet, ujevn hudtone eller aknearr er dette den perfekte behandlingen for deg! Behandlingen roer ned huden, minimerer rødhet og peeler huden slik at aknebakteriene ikke setter seg i huden. Her kan du få oppleve en jevnere hudtone og en frisk, sunn glød.

Pigmentering
Behandling som jobber med pigmentering i huden – fra sol, hormoner, aknearr osv. Behandlingen vil virke lysnende på huden og gi en jevnere og klarere hudtone.

Anti-aging
Har du en voksen hud som trenger litt ekstra pleie? Denne behandlingen vil minimere aldringstegn som linjer og rynker. Huden vil med en gang føles mer fuktet, og du vil gå ut av salongen med en sunn, frisk glød.

Hold deg oppdatert

Andre relevante nyheter

NÅ 1500,- (før 2800,-)
Kickstart høstens pigmentbehandling hos oss!
Få med deg Bettinas introtilbud på forskjellige behandlinger!
Ingen flere nyheter å vise
Ingen flere nyheter å vise