Medisinske ansiktsbehandlinger

Dyptgående ansiktsbehandlinger for deg som enten er plaget med huden, eller som ønsker hudfornyelse, eller begge deler! Disse behandlingene utføres av vår erfarne hudterapeut og sykepleier.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

pH Formula Step 3

Innovative, hudforbedrende ansiktsbehandlinger, der vi jobber med ulike hudtilstander og hudproblematikk som solskadet og aldrende hud, akne og rosacea. Minimun nedetid, ingen rødhet og passer for alle hudtyper. Vi benytter oss av forskjellige styrker på behandlingende ettersom hvordan din hud er. For å oppnå ønsket resultat er det helt nødvendig med riktige hjemmeprodukter. Vi anbefaler også ett hjemmebehandlingsprogram i forkant av behandlingen for å forberede huden og øke helingsevnen etter behandling.
Step 3 kr 1990.- / 60 min

TCA-peel

TCA er en kraftig type peel som brukes til bl.a behandling av rynker, solskadet hud, akne og arr. Vi anbefaler forbehandling i minimum 14 dager og etterbehandling i forbindelse med kjemisk peel for optimalt resultat og bedre effekt av selve behandlingen.
Kr 2200.- / 60 min

TCA Spot

TCA-peel for lokale områder som små pigmenteringer og for aknearr.
Fra kr 1000.- / 30 min

MeLine

Omfattende og svært effektiv behandling av hyperpigmenteringer. Behandlingen bleker pigmenteringene og huden fornyer seg og gir deg en jevn og fin hudtone og virker forebyggende på nye pigmenteringer. Den er i tillegg svært effektiv på akne samt tørr hud og rødhet i huden. Vi anbefaler 2 behandlinger i klinikk som tas med ca 1 mnds mellomrom samt bruk av hjemmeprodukter. Det anbefales også å ta en vedlikeholdsbehandling i klinikk etter 6 mnd.
Kr 2100.- / 60 min

MeLine Intim

Dette er en behandling mot pigmenteringer i intime soner som armhuler eller bikinilinje. Den virker også effektivt mot inngrodde hår.
Kr 1390.- / 45 min

MeLine Spot

Lokal behandling for små områder med pigmentflekker.
Kr 1200.- / 45 min

Dermapen™

Dermapen™ er en avansert form for microneedling. Dermapen™ glir over huden og skaper millioner av små kanaler som gjør at næringsstoffene vi bruker i behandlingen trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene. Stimulerer til reparasjon, ny cellevekst og økt kollagenproduksjon. Passer for alle hudtyper. Spesielt effektiv på arr og strekkmerker, linjer og rynker, slapp og ujevn hud samt porer og tilstoppninger. Mer skånsom og mindre smertefull sammenlignet med tradisjonelle dermarollere.
Dermapen ansikt kr 3200.- / 60 min
Dermapen ansikt, hals og bryst kr 4200.- / 90 min
Dermapen lokale områder kr 1800.- / 45 min

Dermapen kombinasjonsbehandling kr 3900.- / 60 min

Mesoterapi

Mesoterapi er en effektiv rynkereduserende behandling som gir huden ny vitalitet gjennom mange små injeksjoner. Huden får tilført en cocktail av gode ingredienser som hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer, mineraler og antioksidanter. Mesoterapi brukes for å behandle tørr, slapp og uelastisk hud, rynker og grov hud, ujevn hudtone og mye mer. Effekten kan sees ved det samme, men vi anbefaler en kur på minimum 3 behandlinger med ca 1 ukes mellomrom for en mer langvarig rynkereduserende effekt i huden.
Kr 2800.- / Kur på 3 behandlinger kr 7500,-

Led-lys behandling

Low-level ledlysterapi, også kjent som LLLT, bruker lavt intensitetslys. Disse lysene har bestemte bølgelengder som stimulerer biologiske mekanismer på cellenivå for medisinske formål. Dette er en behandlingsform som passer for alle hudtyper. Lysbehandling kan gjøres alene eller i kombinasjon med andre ansiktsbehandlinger som vi tilbyr. Lysterapi er bl.a perfekt å bruke etter en dermapenbehandling eller kjemisk peel, for å øke effekten av behandlingen.
Led-lys som egen behandling kr 1200.- / 45 min
Led-lys i komb. med annen behandling kr 500.- / 30 min

Oasens signaturbehandling

Dette er en unik kombinasjonsbehandling for deg som virkelig ønsker å se raske resultater og få en hudforbedring. I denne behandling bruker vi en kombinasjon mellom Dermapen™, mesoterapi, kjemisk peel og ledlys-behandling i en og samme behandling. 
Kr 4300.- / 90 min

Fillup-light facelift

En lett hyalronsyre med oppstrammende effekt som injeseres i huden. Gir både fukt,fylde og løft lokalt.
Kr. 1900.-

Oppdag mer

Andre behandlinger du kanskje vil like

Behandling

Behandling

Behandling

Ingel flere behandlinger å vise
Ingel flere behandlinger å vise