MEDISINSKE ANSIKTSBEHANDLINGER

Dyptgående ansiktsbehandlinger for deg som enten er plaget med huden, eller som ønsker hudfornyelse, eller begge deler! Disse behandlingene utføres av vår erfarne hudterapeut og sykepleier.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Dermapen

Dermapen er en avansert form for microneedling. Den skaper millioner av små kanaler som gjør at produkter trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene. Denne behandlingen passer for alle hudtyper, og er spesielt effektiv på arr og strekkmerker, linjer og rynker, slapp og ujevn hud samt porer og tilstopninger.

*Kombinasjonsbehandling: i en kombinasjonsbehandling kombinerer vi kjemisk peel og Dermapen.

Ansikt2 900,-
Ansikt, hals og bryst3 900,-
Lokale områder1 800,-
Kombinasjonsbehandling*3 900,-
Kombinasjonsbehandling lokalt*3 500,-

Oasens signaturbehandling

Dette er en unik kombinasjonsbehandling for deg som virkelig ønsker å se raske resultater og få en hudforbedring. I denne behandlingen bruker vi en kombinasjon med Dermapen, mesoterapi, kjemisk peel og LED-lsy behandling i en og samme behandling.

Oasens signaturbehandling5 500,-

Mesoterapi

Mesoterapi er en effektiv rynkereduserende behandling som gir huden ny vitalitet gjennom mange små injeksjoner. Huden får tilført en cocktail av gode ingredienser som hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer, mineraler og antioksidanter. Mesoterapi brukes for å behandle tørr, slapp og uelastisk hud, rynker og grov hud, ujevn hudtone og mye mer. Effekten kan sees ved det samme, men vi anbefaler en kur på minimum 3 behandlinger med ca 1 ukes mellomrom for en mer langvarig rynkereduserende effekt i huden.

Mesoterapi2 800,-
Mesoterapi kur på 3 behandlinger7 500,-

TCA

TCA er en kraftig type peel som brukes til bl.a behandling av rynker, solskadet hud, akne og arr. Vi anbefaler forbehandling i minimum 14 dager og etterbehandling i forbindelse med kjemisk peel for optimalt resultat og bedre effekt av selve behandlingen.

TCA for solskadet hud, akne og nye arr2 200,-
TCA spotbehandling1 000,-

MeLine

En omfattende og svært effektiv behandling av hyperpigmenteringer. Behandlingen bleker pigmenteringene og huden fornyer seg og gir deg en jevn og fin hudtone og virker forebyggende på nye pigmenteringer. Den er i tillegg svært effektiv på akne samt tørr hud og rødhet i huden. Vi anbefaler 2 behandlinger i klinikk som tas med ca 1 mnds mellomrom samt bruk av hjemmeprodukter. Det anbefales også å ta en vedlikeholdsbehandling i klinikk etter 6 mnd.

MeLine ansikt2 100,-
MeLine intim1 390,-
MeLine spot1 200,-

LED-lys behandling

Low-level ledlysterapi, også kjent som LLLT, bruker lavt intensitetslys. Disse lysene har bestemte bølgelengder som stimulerer biologiske mekanismer på cellenivå for medisinske formål. Dette er en behandlingsform som passer for alle hudtyper. Lysbehandling kan gjøres alene eller i kombinasjon med andre ansiktsbehandlinger som vi tilbyr. Lysterapi er bl.a perfekt å bruke etter en dermapenbehandling eller kjemisk peel, for å øke effekten av behandlingen.

LED-lys som egen behandling1 200,-
LED-lys i kombinasjon med annen behandling500,-
Oppdag mer

Andre behandlinger du kanskje vil like

Behandling

Behandling

Behandling

Ingel flere behandlinger å vise
Ingel flere behandlinger å vise