Medisinsk tatovering

Her på huset har det ikke bare vært ferietid, Katrine har nemlig vært å hentet seg enda en ny tittel: Biotek Medical Master Artist!

Takket være medisinsk tatovering er det mulig å gjenopprette smilet og fremme selvtilliten for mange pasienter etter plastisk rekonstruktiv kirurgi, onkologi, arr, brannskader, leppe-/ganespalting, hårtap osv.
Denne rekonstruksjonen anses som et viktig supplement til kirurgi – og for mange et uunværlig post-helbredende stadium.

Areola

Areola – latin for det pigmenterte/mørke området som omgir selve brystvorten.

Arr-kamuflasje, farge/form korrigering og post-kirurgisk rekonstruksjon.
Alle arr på bryst – hvit ring rundt areola etter brystreduksjon/forstørring samt røde/hvite arr under bryst kan ofte kamuflereres med BIOTEK Medisinsk tatovering. En realistisk areola-tatovering kan bidra til å gi avstand til sykdommen og en bedre selvtilitt etter mastektomi.

Dette er et tilbud til kvinner og menn som har fjernet hele brystet etter f.eks. brystkreft, og deretter fått operert nytt bryst. Brystet mangler da ofte det brunlige området, og også ofte brystvorte. Dette kan vi rekonstruere med medisinsk tatovering!

Tatovering av areola på latex – utført av Katrine

Bioneedling – arrkamuflasje

Tatovering av strekkmerker, rynker, misfarget vev og hardt/stramt arrvev.

Vitiligo

Vitiligo er hvite flekker på huden grunnet tap av, eller reduksjon av melanin i huden. En medisinsk tatovør kan kamuflere hypopigmentering ved å implantere hudfarget pigment. Vi bruker pigmenter fra Biotek, som har et meget bredt utvalg av hudfargede pigmenter.

Dette er en enkel prosedyre og gir som oftest tilfredsstillende resultat.

Det er imidlertid viktig at tilstanden har vært i remissens dvs. stabil de siste 2 årene.

Hold deg oppdatert

Andre relevante nyheter

Vi tilbyr 15% rabatt dersom du kommer på ny time innen 60 dager ♥ Vi har også bonuskortordning ved kjøp av produkter hos oss!
Vi har tatt inn en ny produktserie: Esse Skincare! Produktene Esse tilbyr er vitenskapelig utviklet for alle hudtyper – med prebiotika, probiotika og velkjente aktive ingredienser for å ta tilbake din beste hud.
Ingen flere nyheter å vise
Ingen flere nyheter å vise