LASER

Vi har flere forskjellige laserbehandlinger, og kan tilby behandlinger med både Nordlys SWT-IPL-laseren og Fotona-laseren. Under finner du prisliste, videoer og diverse informasjon om de forskjellige laserne.

*Dersom du ønsker å bestille time uten å ha vært på konsultasjon tidligere, må du bestille både konsultasjonstime og behandling.

Hårfjerning

Målet med hårfjerning med laser er å oppnå langtvirkende eller permanent hårfjerning, og for å oppnå dette må vi ødelegge hårsekkene. Laserlyset absorberes gjennom hudens ytterste lag, og hårsekkene blir ødelagt ved at laserlyset omdannes til ca 70 grader varme som blir overført til hårsekkenne og vekstcellene – og dette gjør at disse hårsekkene ikke kan produsere nye hår. Behandlingen er kun effektiv på hår som er i den anagene fasen (vekstfasen) fordi disse hårene framdeles er festet til hårsekkene, der håret har vekstceller. Flesteparten av hårene befinner seg som regel i hvilefasen, og dette er årsaken til at en trenger flere behandlinger. Hårfjerning med laser krever som regel 4-6 behandlinger, avhengig av området, hvor dypt hårsekkene sitter og hvor myke hår man har i utgangspunktet. Rett etter behandling kan du oppleve å være litt rød og varm i huden, og noen kan oppleve små skorpedannelser som forsvinner innen ca 3-4 dager.

Overleppe1200,-
Hake1200,-
Overleppe og hake1900,-
Ansikt + hals2900,-
Armhuler1800,-
Armer3500,-
Skuldre3000,-
Skuldre og rygg6500,-
Rygg5000,-
Skuldre3000,-
Rygg og skuldre6500,-
Magestripe1800,-
Bikinilinje liten2000,-
Bikinilinje stor2500,-
Lår4000,-
Legger3600,-
Lår og legger6500,-

Sprengte blodkar

Den mest effektive og skånsomme måten å fjerne sprengte blodkar på er med laserbehandling. Behandlingen er rask, og det holder som regel med 1-4 behandlinger. Når man fjerner blodkar med laser vil laserstrålen varme opp hemoglobinet i blodet og ødelegge proteinet som sitter i veggene i blodkaret. Åren vil da klappe sammen og gradvis skilles ut av kroppen. Vi fjerner sikkert og effektivt, og behandler alt fra større blodkar på ben til mindre i ansikt.
Både før og etter behandlingen skal du unngå sol i området i 4 uker. Det anbefales å bruke solfaktor 50. Du vil kunne bli rød og hoven i behandlingsområdet, men dette går over etter få timer. I noen tilfeller kan blodkarene se mørkere ut før de forsvinner helt, dette er helt normalt og kommer av tilhelingsprosessen.

Nese/nesevinge1000,-
Kinn og nesevinge1900,-
Kinn1500,-
Leppe1000,-
Spider nevus/sprengt blodkar990,-
Benfra 3800,-

Pigmentering

Ansikt2500,-
Hals2500,-
En pigmentflekk1290,-
Mindre områder1700,-

Laser på en pigmentflekk, resultat etter kun en behandling!

Akne/couperose

Akne ansiktfra 1200,-
Akne bryst/rygg2500,-
Rosacea/couperose2500,-

4D Face Lift

Fotona 4D Facelifter en ikke-kirurgisk behandling av ansiktet. Her brukes to ulike laserlys i fire nivåer i huden. Behandlingen stimulerer til økt kollagendannelse i ulike bindevevslag, strammer opp huden og reduserer nasolabiale folder. Hudens porer blir redusert og hudstrukturen forbedres. Behandlingen er tilnærmet smertefri, og varme på huden er det eneste du bil føle. Etter behandlingen kan du bli litt rød i huden og flasse litt. Det anbefales 4 behandlinger med en intervall på 4-6 uker. For å opprettholde resultatet kan du gjøre behandlingen 2 ganger i pret. Resultatet vil vises 6-8 uker etter hver behandling.

Før 4D Facelift bør du ikke sole deg eller benytte deg av solarium 2 uker før og en måned etter behandling. Du bør bruke solfaktor med solfaktor 50. Du blir anbefalt kremprogram fra oss som etterbehandling, og vi anbefaler å følge denne for best mulig resultat.

4D Face Lift4900,-
Pakkepris 4 behandlinger18000,-

Peeling

Peeling med Fotona er en svært effektiv behandling som virker oppstrammende, reduserer linjer og gir en jevnere hudoverflate og hudtone. Laseren avgir ulike energier som stimulerer oppbygningen av kollagen i huden, samt strammer opp huden. Det finnes tre ulike niveåer av peelingen: light, medium og deep. Vi anbefaler å starte med Light Peel, og trappe opp i styrke etterhvert.

Light Peel3500,-
Light Peel 30 min1500,-
Medium Peel4500,-
Deep Peel5500,-
Peel rynker overleppe2500,-

Smooth Eye

Fotona Smooth Eye er en behandling som reduserer synlige linjer og mørke ringer rundt øynene. Behandlingen stimulerer til produksjon av kollagen og strammer opp huden rundt øynene. Du vil bli noe hoven rundt øynene, og kan oppleve litt flassing noen dager etter behandlingen. Det er viktig at du unngår soleksponering 6 uker før og etter behandlingen, og vi anbefaler å bruke solfaktor 50. Det anbefales en kur på 4 behandlinger med 4 ukers mellomrom.

Smooth Eye3500,-
Pakkepris 4 behandlinger11900,-

Oppstramming + fettreduksjon

TightSculpting er en sikker, rask og effektiv behandling som strammer opp huden, forbedrer hudens struktur og reduserer fett. Denne behandlingen kombinerer avanserte bølgelengder fra laseren for å varme opp vevet samtidig som den jobber i hudens overflate. Denne kombinasjonen gir en unik mulighet til å stramme opp huden, og forbedrer hudens struktur og reduserer fett. Resultat vises etter 6-8 uker, og varer i opptil 6 mnd.

Hake/halsfra 3900,-
Dobbelthakefra 3900,-
Kropp pr område6500,-
Kropp pakkepris 2 behandlinger11000,-
Kropp pakkepris 4 behandlinger20000,-

LipLase

LipLase stimulerer kollagenproduksjonen i leppene – uten nålestikk. Små laserimpulser varmer opp huden fra innsiden og utsiden! Det er ingen nedetid etter behandling, og du slipper blåmerker. LipLase foryngrer, fyller og definerer leppenes form.
Det anbefales 3-4 behandlinger med 2-3 ukers mellomrom. Resultatet sees etter 6-8 uker etter hver behandling. Før laserbehandling bør du ikke sole deg eller benytte solarium i 2 uker før og 4 uker etter behandling. Vi anbefaler å bruke solfaktor 50.

LipLase2500,-
Pakkepris 3 behandlinger6500,-

Arr og strekkmerker

Arr oppstår etter sår i huden. Huden består av ulike lag, og arret oppstår når skaden går dypere ned i huden. Det dannes da en ny hud over såret, men denne huden mangler egenskaper som gjør at arrhuden blir mindre elastisk og skaper en annen farge og formenn den uskadde huden. Vanlige årsaker til arrdannelser er brannskader, kuldeskader, infeksjoner, akne, selvskading, kirurgi, og enkelte hudsykdommer. Arrbehandlingen vil gjøre at huden stimuleres til å produsere mer kollagen, og huden vil bli mer elastisk og smidig.

Arrbehandling kropp
*krever konsultasjon
3900,-
Arr ansikt
*krever konsultasjon
2600,-
Strekkmerker
*krever konsultasjon
3900,-

Behandling av neglesopp

Behandling av neglesopp er en rask og effektiv behandling. Laserlyset rettes mot neglen, passerer neglen og ødelegger soppen. Det vil være nødvendig med minst fire behandlinger med 1-3 ukers mellomrom. Selv om soppen dør ut vil det ta fra 6-12 måneder før en sunn og frisk negl vokser ut. Før laserbehandling bør du gå til vår autoriserte fotterapeut for å slipe ned neglene, ellers er det viktig å:
– Tørk føttene godt etter dusj
– Ikke glem å tørke mellom tærne
– Skift sokker hver dag
– Sokker må vaskes på 60 grader
– Frys ned skoene dine
– Ikke bruk trange sko som ikke puster

Behandling av neglesopp1200,-

Se videoer av de forskjellige behandlingene:

Oppdag mer

Andre behandlinger du kanskje vil like

Behandling

Behandling

Behandling

Ingel flere behandlinger å vise
Ingel flere behandlinger å vise