NYE BEHANDLINGER: Brynsløft og brynslaminering

Trine-Lise og Rikke har tatt kurs hos Brow Rehab!

Rikke og Trine-Lise har tatt kurs med Browrehab! Rikke har blitt kurset i vippeløft, mens Trine-Lise har fått full pakke med brynsløft, brynslaminering og vippeløft.

Brynsløft

Under denne behandlingen vil du få en kort konsultasjon hvor du og din behandler finner den perfekte form og farge (valgfritt) til ditt ansikt. Behandlingen består av farge, voks og napping med pinsett.

Timen varer i 45 minutter, og bryn varer 3-6 uker avhengig av din vekstsyklus.

Brynslaminering

Laminering har sin opprinnelse i Russland og har tatt sosiale medier med storm. Laminering er behandlingen for å lage de trendige, fulle og fluffy brynene. Men, det har også blitt mer vanlig å bruke for å korrigere uregjerlige bryn hvor vi kan korrigere fks hår som vokser i «feil retning». Vi avslutter alltid lamineringen med et brynsløft inkludert for et perfekt resultat.
Resultatet vil vare i 6-8 uker og det er anbefalt å vente minst 6 uker før man tar behandlingen på nytt.

Vippeløft

Løft av naturlige vipper ved hjelp av semi-permanent serum og farge. Du vil få et naturlig løft og et mer åpent blikk (farge inkludert). Timen varer i 1 time og 15 minutter.

*Etter behandlingen påfører behandleren et serum som skal beskytte vippene i 24 timer. Det vil si at det er veldig viktig at man ikke får vann på vippene eller gnir seg i øynene da dette vil ødelegge løftet (f.eks trening, dusj, svømming eller damp).
Etter 24 timer kan man gjøre som man til vanlig gjør.

Hold deg oppdatert

Andre relevante nyheter

Trine-Lise og Rikke har tatt kurs hos Brow Rehab!
-20% på en rekke laserbehandlinger!
Ingen flere nyheter å vise
Ingen flere nyheter å vise