INJEKSJONER

Injeksjoner utført av vår dermatologiske sykepleier. Få hjelp til å oppnå det utseendet du ønsker deg med JUVÉDERM-fillere. Med dem kan forskjellige områder i ansiktet ditt bli behandlet akkurat slik du ønsker.

Vi tilbyr medisinsk behandling av linjer og rynker

Se pristlisten i online booking for en oversikt over områder. Vi tilbyr alltid gratis konsultasjon.

På grunn av EU-reglementet er det ikke lov for oss å nevne reseptbelagte legemidler noen steder, heller ikke for å informere. All informasjon vil bli gitt på konsultasjon, men du kan også ringe oss, sende sms eller e-post, så kan vi svare på alt du lurer på.

*Dersom du ønsker å bestille time uten å ha vært på konsultasjon tidligere, må du bestille både konsultasjonstime og behandling.

Juvéderm

Juvéderm leppeforstørrelse 0,5 ml3000,-
Juvéderm leppeforstørrelse 1,0 ml4200,-
Juvéderm fuktbehandling lepper 1 ml3500,-
Juvéderm lepper og munnviker 2ml6990,-
Juvéderm oppstrammende glødbehandling 2 ml6200,-
Juvéderm lifting 3 ml12500,-
Juvéderm lifting 4 ml15500,-
Juvéderm volumbehandling medium rynker 1ml4300
Juvéderm volumbehandling dype rynker 1 ml4500,-
Juvéderm øyebehandling3900,-

Annet

Light Eyes Øyebehandling2900,-
Profhilo *bla ned for mer info4300,-
Fjerning av filler – hylasebehandlingfra 1900,-

Hva er Juvederm filler?

Juvederm er en gele som injiseres under huden for å fylle ut rynker, gi fuktighet til tørr hud og gjenoppbygge tapt volum. Resultatet kan vare i inntil 24 måneder, avhengig av valg av produkt og hvilket område som blir behandlet.
Juvederm består av hyaluronsyre, et sukkermolekyl som finns naturlig i huden og som har en fantastisk evne til å binde fukt og dermed forbedre hudens elastisitet og struktur.
Juvederm inneholder lidokain, et bedøvelsesmiddel som virker lokalt. Produktserien består av en rekke produkter som brukes til ulike behandlingsområder, for eksempel å fylle ut rynker, eller skape volum. Resultatene vises nesten rett etter behandlingen.

Naturlig resultat
Vi er opptatt av at resultatet skal bli naturlig og med Juvederms patenterte formel, vil filleren integreres naturlig i huden, slik at du fortsatt ser ut som deg selv.

Frisk opp ditt utseende
Juvederm filler er laget for å:

  • Myke opp linjene rundt øynene, løfte øyenbrynene og dermed ”åpne” øyet, forbedre huden under øyet og legge til volum rundt tinningene.
  • Gi volum til kinnene, løfte og definere kinnbena
  • Glatte ut linjene rundt munnen, tilføre fuktighet, volum og vakker kontur til leppene.
  • Definere hake og kjevelinjer.

Personlig behandlingsplan
Hos oss ønsker vi at du skal få din personlig handlingsplan. Kanskje er det noe spesielt i ansiktet ditt du vil forbedre, for eksempel en synlig rynke. Men i stedet for en punktinnsats kan du velger å behandle flere områder, som til sammen vil løfte hele utseendet på en naturlig måte. Denne behandlingen kaller vi for Juvederm lifting.

Når du trives med livet – la det synes utenpå
Årene gir deg fantastiske erfaringer og innsikt som former personligheten din, og gjør deg til den du er. Men enkelte synlige alderstegn som bekymringsrynker, tørrhetslinjer og sure munnviker vil du sikkert være uten, for de reprensenterer jo ikke hvordan du føler deg innvendig.

Juvederm fremhever det beste i utseendet ditt, takket være en pantentert formel for naturlig resultat.

Oppdag mer

Andre behandlinger du kanskje vil like

Behandling

Behandling

Behandling

Ingel flere behandlinger å vise
Ingel flere behandlinger å vise