Injeksjoner

Injeksjoner utført av vår dermatologiske sykepleier. Få hjelp til å oppnå det utseendet du ønsker deg med JUVÉDERM-fillere. Med dem kan forskjellige områder i ansiktet ditt bli behandlet akkurat slik du ønsker.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Juvéderm

Juvéderm leppeforstørrelse 0,5 ml2800,-
Juvéderm leppeforstørrelse 1,0 ml3890,-
Juvéderm fuktbehandling 1 ml3100,-
Juvéderm skinlifting booster 2 ml6200,-
Juvéderm lifting 3 ml11 500,-
Juvéderm lifting 4 ml14 500,-
Juvéderm volumbehandling dype rynker 1 ml4300,-
Fjerning av filler – hylasebehandling1500,-

Botox

Botox 1 område3100,-
Botox 2 områder4500,-
Botox 3 områder5600,-
Botox under armene6200,-
Før alle botox behandlingene må kundene ta kontakt med oss for gratis konsultasjon! Dette er pga nye regler.

Annet

Light Eyes Øyebehandling2500,-
Fettfjerning hake6990,-
Fillup-light Facelift1900,-
Profhilo4300,-
Legekonsultasjonsgebyr400,-

Hva er Juvederm filler?

Juvederm er en gele som injiseres under huden for å fylle ut rynker, gi fuktighet til tørr hud og gjenoppbygge tapt volum. Resultatet kan vare i inntil 24 måneder, avhengig av valg av produkt og hvilket område som blir behandlet.
Juvederm består av hyaluronsyre, et sukkermolekyl som finns naturlig i huden og som har en fantastisk evne til å binde fukt og dermed forbedre hudens elastisitet og struktur.
Juvederm inneholder lidokain, et bedøvelsesmiddel som virker lokalt. Produktserien består av en rekke produkter som brukes til ulike behandlingsområder, for eksempel å fylle ut rynker, eller skape volum. Resultatene vises nesten rett etter behandlingen.

Naturlig resultat
Vi er opptatt av at resultatet skal bli naturlig og med Juvederms patenterte formel, vil filleren integreres naturlig i huden, slik at du fortsatt ser ut som deg selv.

Frisk opp ditt utseende
Juvederm filler er laget for å:

  • Myke opp linjene rundt øynene, løfte øyenbrynene og dermed ”åpne” øyet, forbedre huden under øyet og legge til volum rundt tinningene.
  • Gi volum til kinnene, løfte og definere kinnbena
  • Glatte ut linjene rundt munnen, tilføre fuktighet, volum og vakker kontur til leppene.
  • Definere hake og kjevelinjer.

Personlig behandlingsplan
Hos oss ønsker vi at du skal få din personlig handlingsplan. Kanskje er det noe spesielt i ansiktet ditt du vil forbedre, for eksempel en synlig rynke. Men i stedet for en punktinnsats kan du velger å behandle flere områder, som til sammen vil løfte hele utseendet på en naturlig måte. Denne behandlingen kaller vi for Juvederm lifting.

Når du trives med livet – la det synes utenpå
Årene gir deg fantastiske erfaringer og innsikt som former personligheten din, og gjør deg til den du er. Men enkelte synlige alderstegn som bekymringsrynker, tørrhetslinjer og sure munnviker vil du sikkert være uten, for de reprensenterer jo ikke hvordan du føler deg innvendig.

Juvederm fremhever det beste i utseendet ditt, takket være en pantentert formel for naturlig resultat.

Botox

Botoxinjeksjon krever, i henhold til loven om legemiddelhåndtering, en konsultasjon av vår ansvarlige klinikklege. Konsultasjonen foregår digitalt via ”Huubro” før behandling, og godkjenningen har en varighet på 12 måneder, så lenge din helsetilstand ikke endrer seg.

For booking til botoxbehandling, ta kontakt med oss på telefon 769 42626.

Litt informasjon om behandlingen:
B-toxin har blitt brukt til å behandle tusenvis av pasienter medisinsk og kosmetisk i over 20 år.
Når B-toxin injiseres i en liten ansikts muskel, vandrer den ikke noe annet sted i kroppen. Effekten avtar gradvis og naturlig over en 3-5 måneders periode.​ Området som blir behandlet blir ikke numment eller følelsesløst, men de underliggende musklene som blir behandlet får redusert bevegelighet. Det injiseres ikke i rynker, men i musklene som forårsaker at rynkene dannes. Huden i området som blir behandlet blir derfor ikke strukket eller «fylt opp» .​
Behandlingen er svært lite synlig og etter 10-20 minutter synes det ikke at man har blitt behandlet. Etter behandling vil du merke effekten i løpet av 3-5 dager og full effekt etter 14 dager. Hvor lenge effekten sitter, varierer, men normalt i 3-5 mnd. Ettersom synlig effekt ikke inntrer umiddelbart, bør resultatet vurderes og eventuelt korrigeres etter 10 dager, men innen 21 dager. Du vil få tilbud om kontroll etter 14 dager.
Etter behandling er det viktig at du ikke masserer/gnir det behandlede området, unngå trening og badstue de første 24 timene. Dette for at ikke injeksjonen skal spre seg og affisere nærliggende område.

Oppdag mer

Andre behandlinger du kanskje vil like

Behandling

Behandling

Behandling

Ingel flere behandlinger å vise
Ingel flere behandlinger å vise