ANSIKTSBEHANDLINGER

Vi har et utvalg ansiktsbehandlinger og sammen med deg finner vi den som passer for deg og din hud. I alle ansiktbehandlinger er det inkludert en hudanalyse. Du får også råd til videre hjemmebehandling og produktveiledning.

Esse Express

Ekspressbehandling som er ypperlig for deg som ønsker en introduksjon av Esse sine produkter! Vi skreddersyr produktene til dine unike husbehov etter en grundig hudanalyse.

Kr 870,-

Esse Experience

Skreddersydd ansiktsbehandling som utnytter kraften til avansert pre- og probiotika som forbedrer det mikrobielle mangfoldet på huden. Etter en detaljert hudanalyse velger vi produkter som møter dine spesifikke hudproblemer, som kan være f.eks. beroligende og helbredende på stresset hud, øke kollagenproduksjonen, redusere betennelser eller bedre barrierefunksjonen.

Kr 1310,-

Oasen Velvære

En deilig velværebehandling som inneholder rens, peeling og ansiktsmaske med produkter vi tilpasser din hudtype og hudtilstand. Her får du maksimal avslapning og en deilig ansiktsmassasje.

30 minutter ______________790,-
50 minutter_______________990,-

Oasen Dyprens

En dyptrenysende peeling som hjelper huden med å fornye seg selv innenfra og ut. Huden eksfolieres effektivt men skånsomt, samtidig som cellefornyelsen stimuleres. Passer for alle hudtyper (til og med den sensitive huden!).

Kr 1290,-

Før og etter ansiktsbehandling. Her er også hjemmeprodukter brukt som anbefalt.

Oasen Pigmentbehandling

Spesialbehandling for deg med pigmenteringer forårsaket av solskader, melasma eller post-inflammatorisk hyperpigmentering. Her anbefaler vi en kur med MeLine salongbehandling og hjemmeprodukter.
MeLine hjemmeprodukter kan redusere synlig pigmentering med 90-95% i løpet av kun 60-90 dager!

Kr 2100,-

Oasen Dermapen

Ønsker du er glattere og friskere hud, reduksjon av fine linjer og andre ujevnheter i huden som arr og pigmenteringer? Med Dermapen lager vi små «kontrollerte» skader i huden som setter igang hudens reparasjonsprosesser, og stimulerer kollagenproduksjonen og cellevekst. Dette gjør at nye hudceller og blodkapillærer dannes, slik at du får en glattere og friskere hud.

Ansikt kr 2900,-
Kombinasjon: + Kjemisk Peel og LED-lys kr 3900,-

Oasen Ungdom

Ansiktsbehandling til ungdom mellom 14-18 år, der behandlingen tilpasses din hudtype og hudtilstand med rens, peeling, maske og avsluttende produkter. Etter behandling får du også gode tips og råd om videre behandling, og hjemmeprodukter.

Kr 890,-

Tillegg ansiktsbehandling

Hals & Bryst500,-
Utklemming250,-
Utklemming milier250,-
Voks + farg av bryn350,-
@oasen_medispa

SkinCeuticals rutine 💆🏼‍♀️

♬ original sound – Oasen MediSpa
@oasen_medispa

Dermapen ansiktsbehandling 💆🏼‍♀️🤍

♬ original sound – Oasen MediSpa
Oppdag mer

Andre behandlinger du kanskje vil like

Behandling

Behandling

Behandling

Ingel flere behandlinger å vise
Ingel flere behandlinger å vise