ANSIKTSBEHANDLINGER

Vi har et utvalg ansiktsbehandlinger og sammen med deg finner vi den som passer for deg og din hud. I alle ansiktbehandlinger er det inkludert en hudanalyse. Du får også råd til videre hjemmebehandling og produktveiledning. Se under Oasens medisinske ansiktsbehandlinger for dypere hudfornyende ansiktsbehandlinger.-20% Ungdomsrabatt til og med 20 år, -20% på voks/form av bryn i ansiktsbehandling

Babor

@oasen_medispa

Babor Cleanformance ansiktsbehandling 💆🏼‍♀️🤍🌿

♬ Relaxing Japanese-style piano song inviting nostalgia – Akiko Akiyama

CleanFormance er Babors nye linje hvor sunn hudhelse og bærekraftige aspekter møtes. Serien er vegansk, og miljøvennlige forpakninger og en bærekraftig produksjon er Babors fokus. Ingrediensene i serien er pre- og probiotika som styrker hudbarrieren, motvirker aldringsprosessen og øker fuktighetsnivået i huden, samt rødlønne-ekstrakt som styrker spenst og elastisitet i huden. Denne behandlingen ekstra maske under behandling, samt Babor´s populære ampuller.

CleanFormance 30 min790,-
CleanFormance 50 min990,-

Exuviance

Dyprens

En dyptrensende AHA-syrebehandling som vi skreddersyr til enhver hudtype og hudtilstand. Denne inkluderer rens, peel og spesialtilpasset maske.

Dyprens1190,-
Dyprens med utklemming1390,-
Retinolpeel

Exuviance Radiance Peel er en svært effektiv retinolbasert peeling. Retinol er en form for A-vitamin som eksfolierer huden og stimulerer dannelsen av nye, friske hudceller, forbedrer hudstrukturen, gjør rynker mindre fremtredende og jevner ut hudtonen. Retinol passer også utmerket for fet eller akneutsatt hud. Peelingen påføres i salongen og vaskes av hjemme i henhold til instruksen fra hudpleieren. Etter ca. 2–3 dager kan det oppstå flassing som varer i noen dager, avhengig av hudtype. Innen en uke er huden helt tilhelet med fornyet spenst og smidighet.

Retinol-peel første behandling1390,-
Retinol-peel touch up450,-

pHformula

Kjemisk peel

En ansiktsbehandling der huden fornyes innenfra og ut. I pHformula-serien er det 5 fokusområder: aldersforandringer, pigmentering, uren hud/akne, kronisk rødhet og tørr hud. Vi vurderer din hud og hudtilstand og kombinerer de ulike produktene for å gi best mulig effekt til din hud. I timene etter behandlingen kan huden være lett rød. De to første ukene etter behandling kan huden føles tørr. Dette kommer av prosessene som skjer i huden. Etter dette kan du forvente en sunn hud som gløder, redusering av uren hud, kronisk rødhet, pigmenteringer og/eller aldringstegn.

Step 11390,-
Step 21690,-
Step 31990,-
Hals og bryst1290,-

Etter 3 mnd med salong- og hjemmebehandling med pHformula aknebehandling. Her har vi også kombinert med Dermapen (se «medisinske ansiktsbehandlinger).

SkinCeuticals kjemisk peel

Vår nyeste produktserie – SkinCeuticals – er kåret til #1 Medical Aesthetic Skincare Brand Worldwide! En kjemisk peel som vi tilpasser til din hudtype og hudtilstand.

SkinCeuticals kjemisk peelfra 1290,-
@oasen_medispa

SkinCeuticals rutine 💆🏼‍♀️

♬ original sound – Oasen MediSpa
@oasen_medispa

Dermapen ansiktsbehandling 💆🏼‍♀️🤍

♬ original sound – Oasen MediSpa
Oppdag mer

Andre behandlinger du kanskje vil like

Behandling

Behandling

Behandling

Ingel flere behandlinger å vise
Ingel flere behandlinger å vise