ANSIKTSBEHANDLINGER

Vi har et utvalg ansiktsbehandlinger og sammen med deg finner vi den som passer for deg og din hud. I alle ansiktbehandlinger er det inkludert en hudanalyse. Du får også råd til videre hjemmebehandling og produktveiledning.
ESSE Express
Ekspressbehandling som er ypperlig for deg som ønsker en introduksjon av Esse sine produkter! Vi skreddersyr produktene til dine unike hudbehov etter en grundig analyse.
870,-
ESSE Experience
Skreddersydd ansiktsbehandling med ESSE-produkter, tilpasset din hud. Denne behandlingen sår huden med probiotika og forer den med prebiotisk næring, og sikrer en god balanse og et godt miljø på huden.
1390,-
Oasen Velvære
En deilig velværebehandling som inneholder rens, peeling og ansiktsmaske med produkter vi tilpasser din hudtype og hudtilstand. Her får du maksimal avslapning og en deilig ansiktsmassasje.
30 min / 50 min
790,- / 990,-
Oasen Dyprens
En dyptrenysende peeling som hjelper huden med å fornye seg selv innenfra og ut. Huden eksfolieres effektivt men skånsomt, samtidig som cellefornyelsen stimuleres. Passer for alle hudtyper (til og med den sensitive huden!).
1290,-
Oasen Ungdom
Ansiktsbehandling til ungdom mellom 14-18 år, der behandlingen tilpasses din hudtype og hudtilstand med rens, peeling, maske og avsluttende produkter. Etter behandling får du også gode tips og råd om videre behandling, og hjemmeprodukter.
890,-
Oasen Pigmentbehandling
Spesialbehandling for deg med pigmenteringer forårsaket av solskader, melasma eller post-inflammatorisk hyperpigmentering. Her anbefaler vi en kur med MeLine salongbehandling og hjemmeprodukter.
2100,-
Oasen Dermapen
Ønsker du er glattere og friskere hud, reduksjon av fine linjer og andre ujevnheter i huden som arr og pigmenteringer? Med Dermapen lager vi små «kontrollerte» skader i huden som setter igang hudens reparasjonsprosesser, og stimulerer kollagenproduksjonen og cellevekst. Dette gjør at nye hudceller og blodkapillærer dannes, slik at du får en glattere og friskere hud.

Kombinasjonsbehandling: Dermapen + Kjemisk Peel + LED-lys kr 3900,-
2900,-

Tillegg ansiktsbehandling

Hals & Bryst500,-
Utklemming250,-
Utklemming milier250,-
Voks + farg av bryn350,-

Hydrafacial

Hydrafacial er en behandling som passer for alle hudtyper, og kan tas året rundt. Behandlingen renser, detoxer, peeler, trekker ut og fukter huden med fire ulike trinn. Etterlater huden sunn, frisk og med en ungdommelig glød!

Rens og eksfoliering fjerner døde hudceller og urenheter med vann og sugekraft 💧
Kjemsik peeling gir en mild eksfoliering for bedre hudstruktur og glød ✨
Ekstraksjon fjerner hudormer og tilstoppede porer forsiktig 🧼
Fuktighet og beskyttelse – vi avslutter med påføring av fuktighetsgivende ingredienser og antioksidanter for å beskytte huden 💆🏼‍♀️

Vi anbefaler en Hydrafacial-kur på 3-4 behandlinger med 7-10 dagers mellomrom. Her gir vi deg selvfølgelig kampanjepris:
Fullpris: 9400,-
Pakkepris 4 behandlinger: 7500,-

Du kan også følge hudsyklusene ved å ta hver 28. dag. Mange velger også å ta en behandling eller kur til de ulike sesongene: ❄️ vinter, 🍃 vår, ☀️ sommer og 🍂 høst.

@oasen_medispa

Babor Cleanformance ansiktsbehandling 💆🏼‍♀️🤍🌿

♬ Relaxing Japanese-style piano song inviting nostalgia – Akiko Akiyama
@oasen_medispa

Det er ekstra viktig med en god hudpleierutine nå om sommeren! Vi er ekstra mye ute, det betyr at vi er mer utsatt for frie radikaler og forurensing, i tillegg til at vi svetter mye, og ofre smører oss med solfaktor 💦☀️ #esse #essenorge #hudpleie #skincare #esseskincare

♬ Daydream – Carly Pearl
@oasen_medispa

SkinCeuticals rutine 💆🏼‍♀️

♬ original sound – Oasen MediSpa

Oppdag mer

Andre behandlinger du kanskje vil like

Behandling

Behandling

Behandling

Ingel flere behandlinger å vise
Ingel flere behandlinger å vise